ALGEMENE VOORWAARDEN

Laatst geüpdate op 28 november 2020

De website:

Schilderwerken Dieter Herman – www.schilderwerkendieterherman.be

(hierna het ‘Platform”)

Ondernemingsnummer: BE0645 991 393

(hierna ‘wij’ of “Schilderwerken Dieter Herman” of de “verkoper”)

Begrippen

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen gebruikt.

  1. Bedrijf: De natuurlijke- of rechtspersoon in de uitoefening van beroep of bedrijf.
  2. De gebruiker: Een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf.
  3. Aanbod: Ieder schriftelijk aanbod aan Opdrachtgever tot het leveren van Producten en/of verrichten van Werkzaamheden door Schilderwerken Dieter Herman.
  4. De uitvoering: De werkzaamheden die Schilderwerken aanbiedt Dieter Herman. 
  5. Opdracht: De uitvoering van werkzaamheden om een werk van stoffelijk aard tot stand te brengen en op te leveren door Schilderwerken Dieter Herman.
  6. Overeenkomst: Overeenkomst waarbij Schilderwerken Dieter Herman, zich jegens Opdrachtgever, verbindt om buiten dienstbetrekking een werk van stoffelijke aard tot stand te brengen en op te leveren, tegen een door de Opdrachtgever te betalen prijs in geld.
  7. Platform: De website Schilderwerken Dieter Herman gebruikt.

 

 

 

1. Toepassingsgebied

Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op elk bezoek of gebruik van het Platform door een internetgebruiker (hierna de “Gebruiker” genoemd.)

Door het platform te gebruiken stemt de gebruiker in met de algemene gebruiksvoorwaarden.

3. Intellectuele eigendom

Er wordt geen toestemming verleend om tijdelijk een duplicaat van het materiaal te downloaden (data of programmering) op het platform van Schilderwerken Dieter Herman.

4. Toepasselijk recht en bevoegde jurisdictie

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site.

5. Aansprakelijkheid

De informatie is niet aangepast voor de individuele bezoeker, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Schilderwerken Dieter Herman kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou voortkomen uit het gebruik van de informatie op deze website.

Elk gebruik van het platform is altijd op eigen risico van de gebruiker. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die het gevolg kan zijn van eventuele storingen, onderbrekingen defecten of zelfs schadelijke elementen op het Platform.

Wij behouden ons het recht voor om de website en de inhoud ervan op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen, zonder daartoe enige aansprakelijkheid te dragen. Als bepaalde inhoud van het platform in strijd is met de wet of met de rechten van derden of in strijd is met de goede zeden, verzoeken wij elke Gebruiker ons zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte te stellen, zodat we gepaste maatregelen kunnen nemen. Elke download vanaf het platform is altijd op eigen risico van de Gebruiker. 

Deze website kan links bevatten naar andere websites of pagina’s van derde partijen, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van deze links naar websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Schilderwerken Dieter Herman behoudt zich het recht om in bepaalde gevallen van overmacht de toegang tot de website  te beperken of volledig te blokkeren. Schilderwerken Dieter Herman kan niet aansprakelijk worden gesteld  voor het verspreiden van virussen of andere nadelige software, voor inbraak door derden in de IT-systemen en het onttrekken van gegevens dat daaruit zou kunnen voortvloeien.

7. Links

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de veilige en correcte werking van de hyperlinks en hun eindbestemming. Zordra de gebruiker op de hyperlink klikt, verlaat hij/zij het Platform. Wij kunnen dus niet aansprakelijk worden gesteld voor verdere schade.